Innovation for Safety
Let’s grow together
Een polyvalent product

Bedrijfsveiligheid in België

R.I.C. is de Belgische distributeur van Gapguard, een exclusieve oplossing voor bedrijfsveiligheid in België. Betaalbaar, herbruikbaar en volledig modulair. Gapguard kan eenvoudig worden geïnstalleerd om te voorkomen dat voorwerpen door openingen vallen of dat mensen struikelen op bouwwerven, offshore platformen, raffinaderijen, chemische fabrieken, elektriciteitscentrales en kerncentrales.

Het Gapguard-systeem in detail

De Gapguard-oplossing bestaat uit 2 kappen of halve manen en aanspanmechanismen waarmee openingen met een diameter tussen 640 mm à 60 mm kunnen worden afgesloten. De gele en rode delen zorgen voor een hoge zichtbaarheid en dragen bij tot een maximale veiligheid. Het is allemaal gemaakt van HDPE, een materiaal met vuurbestendige eigenschappen.

De volledige set weegt niet meer dan 2,5 kg. De set bevat:

  • 2 x SS 2-10 gele basis
  • 4 sets SS 2-10 rode inzetstukken
  • 2 x 6 mm moeren, bouten en ringen
  • 8 x 5 mm zelftappende schroeven

Installatie

Het systeem kan eenvoudig en snel en zonder gereedschap worden geïnstalleerd rondom elk obstakel. Wanneer de bouw is voltooid, kunnen de onderdelen worden gedemonteerd en opnieuw elders worden gebruikt. Het toestel kan ook permanent worden aangebracht.

Wilt u uw bouw- en industrieterreinen zo veilig mogelijk maken? Vertrouw op Gapguard en neem vandaag nog contact op met R.I.C. voor meer informatie!

Wilt u meer weten over ons product? Download het document hieronder.

Contacteer ons!02 880 58 32