Innovation for Safety
Let’s grow together
Samen groeien

Gapguard van R.I.C. zorgt voor uw veiligheid op bouwwerven

Wilt u veiligheid op bouwwerven in België? R.I.C. helpt zijn professionele klanten te voorkomen dat mensen zouden vallen door doorgangen en openingen. Dit doen we met Gapguard, een exclusieve gepatenteerde innovatie uit het Verenigd Koninkrijk.

Potentiële risico’s

Voor technische installaties (elektraschachten, kabels) op bouw- en industrieterreinen wordt gebruik gemaakt van tijdelijke of permanente openingen en doorgangen. Deze creëren gevaarlijke openingen tussen de technische installaties en werkplatformen. Voorwerpen, gereedschap en materialen kunnen door deze openingen vallen en werkers op lagere niveaus raken. Deze openingen vormen ook een potentieel struikelgevaar.

Maak uw werkplek veilig

Of u nu een ondernemer, werknemer of gezondheids- en veiligheidsexpert bent, Gapguard is het juiste product voor u. Het is speciaal ontworpen om de risico’s van openingen en doorgangen te minimaliseren door deze op een slimme manier te blokkeren.

Gapguard voldoet aan de Europese richtlijnen "Verordening betreffende het werken op hoogte en het vallen van voorwerpen" (10.(1)) en "Veiligheid bij werk op platformen" (5.(b) en 5(c)) en is momenteel het enige product op de markt dat ontworpen is om deze gevaren te minimaliseren. R.I.C. is invoerder en distributeur voor Europa.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten over ons product? Download het document hieronder.

Contacteer ons!02 880 58 32