Innovation for Safety
Let’s grow together
Innovatie voor veiligheid

R.I.C.: uw partner voor veiligheid op het werk

Bent u een ondernemer of gezondheids- en veiligheidsexpert en zoekt u innovatieve veiligheidsoplossingen? Realize International Company (R.I.C.) beveelt Gapguard aan, een exclusief product waarmee u zorgt voor veiligheid op het werk in België en Europa.

Gapguard is een gepatenteerd innovatief product. Dit nieuwe toestel uit het Verenigd Koninkrijk helpt het risico van vallende voorwerpen te minimaliseren en voorkomt dat mensen struikelen in tijdelijke of permanente doorgangen of openingen. Dit modulaire toestel is veilig en herbruikbaar en beveiligt openingen door ze te blokkeren.

Het toestel past zich aan alle omstandigheden aan en is met name geschikt voor:

  • Bouwbedrijven (bouwwerven)
  • Branches met werkplatformen
  • Preventie- en veiligheidsexperts

De risico’s

Openingen kunnen gevaarlijk zijn als deze niet afgesloten of afgedekt zijn. Onze oplossing vermijdt deze risico’s op een slimme manier.

De Gapguard-oplossing

Gapguard is een exclusief, modulair, herbruikbaar en gepatenteerd systeem waarmee u de gevarenbron kunt blokkeren.

Onderdelen

Ons HDPE vuurbestendig product kan tijdelijk of permanent worden geïnstalleerd. Het bestaat uit twee halvemaanvormige onderdelen die in elkaar haken en aan elke installatie kunnen worden aangepast.

Voordelen

Met Gapguard heeft u een veilig, duurzaam, betaalbaar en eenvoudig te plaatsen toestel in handen dat uw werkplek veilig maakt.

Over

R.I.C. wordt geleid door Henri Dermul. Hij was 44 jaar lang Marketing, Sales & Service Operations Director van een toonaangevend brandpreventiebedrijf. R.I.C. is de distributeur van Gapguard in België en Europa.

Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan direct contact met ons op!

Contacteer ons!02 880 58 32