Innovation for Safety
Let’s grow together
Samen groeien

Gapguard: een geheel nieuw veiligheidssysteem

Zoekt u een manier om effectief risico’s te voorkomen die worden veroorzaakt door openingen en doorgangen op uw bouwwerven? R.I.C. heeft de oplossing met Gapguard! R.I.C. promoot dit nieuwe veiligheidssysteem in België en Europa.

Wat is Gapguard?

Gapguard is een gepatenteerd product waarmee u openingen en gaten in vloeren kunt blokkeren en beveiligen. Dit modulaire product kan worden aangepast aan vele soorten configuraties. Gapguard bestaat uit aanpasbare, felgekleurde en duidelijk zichtbare schijven en kan in enkele minuten worden geïnstalleerd. Het product kan tijdelijk of permanent worden geplaatst op industriële werkplatformen en bouwwerven. Het product is herbruikbaar, wat het een goede prijs-kwaliteitverhouding geeft.

Wat doet Gapguard?

Het toestel dekt vloeropeningen af voor leidingen of buizen op uw industrie- of bouwwerven. Gapguard voldoet aan Europese normen voor werken op hoogte. Het stelt u in staat de veiligheid van uw werknemers te waarborgen.

Als u geïnteresseerd bent in het Gapguard-systeem, neem dan contact op via e-mail of telefoon met R.I.C., de distributeur van Gapguard in België. Wij kunnen u van dienst zijn met informatie, offertes en prijsoverzichten.

Wilt u meer weten over ons product? Download het document hieronder.

Contacteer ons!02 880 58 32